Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Feminists: What Were They Thinking?

Documentaire, 2018, 86 minuten
Feminists: What Were They Thinking?
Deze film, met foto's van vrouwen uit de jaren 70 tijdens een feministische bewustwording, gaat in op het leven van de vrouwen en hun continue drang naar verandering.
De documentaire Feminists: What Were They Thinking? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 86 minuten. Jane Fonda, Lily Tomlin, Michelle Phillips en anderen vertellen hun verhaal in de documentaire van Johanna Demetrakas. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Provocerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Feminists: What Were They Thinking? op IMDB

Score: 6,5 van de 10

In 1977, a book of photographs captured an awakening - women shedding the cultural restrictions of their childhoods and embracing their full humanity. Feminists: What Were They Thinking? revisits those photos, those women and those times - and takes aim at our current culture revealing all too vividly the urgent need for continued change. The film offers candid and riveting interviews with women such as Jane Fonda, Gloria Steinem, Lily Tomlin and Judy Chicago tackling topics ranging from identity, abortion, race, childhood and motherhood. A Netflix original documentary directed by Johanna Demetrakas.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Feminists: What Were They Thinking?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.