Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ferris Bueller's Day Off

Ferris Bueller's Baaldag
Film, 1986, 103 minuten, 16.067.095 beoordelingen
Ferris Bueller's Day Off
Ferris is een hopeloze spijbelaar. Op een dag simuleert hij buikpijn en griep. Z'n ouders besluiten hem thuis in bed te houden. Ferris heeft echter andere plannen...
De film Ferris Bueller's Day Off is uitgebracht in 1986 en duurt 103 minuten. Matthew Broderick vertegenwoordigt tieners van de jaren 80 in deze succesvolle film van John Hughes. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ferris Bueller's Day Off op Moviemeter

Score: 3,34 van de 5

Voor de negende keer achter elkaar spijbelt Ferris Bueller van school. Dit keer moet hij een zeer slim excuus bedenken terwijl zijn zus er alles aan doet om hem door de mand te laten vallen. Ook de rector is zijn spijbelen spuugzat en wil er persoonlijk een einde aan maken. Samen met een zieke vriend, diens vaders sportwagen en zijn vriendin (die hij ook met een smoesje van school haalt) maken ze er een dag van om nooit meer te vergeten.

Ferris Bueller's Day Off op IMDB

Score: 8 van de 10

A high school wise guy is determined to have a day off from school, despite what the principal thinks of that.

Trailer

Acteurs in Ferris Bueller's Day Off

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Ferris Bueller's Day Off

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.