Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ferris Bueller's Day Off

Ferris Bueller's Baaldag
Film, 1986, 102 minuten, 16.067.095 beoordelingen
Ferris Bueller's Day Off
Ferris is een hopeloze spijbelaar. Op een dag simuleert hij buikpijn en griep. Z'n ouders besluiten hem thuis in bed te houden. Ferris heeft echter andere plannen...
De film Ferris Bueller's Day Off is uitgebracht in 1986 en duurt 102 minuten. Matthew Broderick vertegenwoordigt tieners van de jaren 80 in deze succesvolle film van John Hughes. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ferris Bueller's Day Off op Moviemeter

Score: 3,34 van de 5

Voor de negende keer achter elkaar spijbelt Ferris Bueller van school. Dit keer moet hij een zeer slim excuus bedenken terwijl zijn zus er alles aan doet om hem door de mand te laten vallen. Ook de rector is zijn spijbelen spuugzat en wil er persoonlijk een einde aan maken. Samen met een zieke vriend, diens vaders sportwagen en zijn vriendin (die hij ook met een smoesje van school haalt) maken ze er een dag van om nooit meer te vergeten.

Ferris Bueller's Day Off op IMDB

Score: 8 van de 10

A high school wise guy is determined to have a day off from school, despite what the principal thinks of that.

Trailer

Acteurs in Ferris Bueller's Day Off

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Ferris Bueller's Day Off

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions & More Volume 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.