Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fifty Shades of Black

50 sombras negras
Film, 2016, 91 minuten
Fifty Shades of Black
De jonge, naïeve studente Hannah raakt in de ban van de rijke Christian Black in deze grappige parodie op Fifty Shades of Grey.
De film Fifty Shades of Black is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geschift, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fifty Shades of Black op Moviemeter

Score: 1,65 van de 5

Christian Black is een miljonair die aan het hoofd staat van Black Enterprises. Wanneer Hannah hem voor een krantenartikel moet interviewen is ze dan ook best een beetje nieuwsgierig. De ontmoeting verloopt op zijn zachtst gezegd stroef als ze met haar hoofd klem komt te zitten tussen de liftdeuren. Mr. Black blijkt ook nog eens op illegale wijze aan zijn startkapitaal te zijn gekomen.

Fifty Shades of Black op IMDB

Score: 3,5 van de 10

An inexperienced college student meets a wealthy businessman whose sexual practices put a strain on their relationship.

Acteurs in Fifty Shades of Black

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Fifty Shades of Black

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions & More Volume 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.