Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fifty Shades of Grey

Vijftig Tinten Grijs
Film, 2015, 125 minuten
Fifty Shades of Grey
Een rijke man en een naïeve studente krijgen een intense, erotische relatie.
De film Fifty Shades of Grey is uitgebracht in 2015 en duurt 125 minuten. Deze erotische romance was een instant succes dat tijdens zijn openingsweekend alle records ooit in februari brak. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Controversieel, Sensueel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fifty Shades of Grey op Moviemeter

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Fifty Shades of Grey op IMDB

Score: 4,1 van de 10

When Anastasia Steele, a literature student, goes to interview the wealthy Christian Grey as a favor to her roommate Kate Kavanagh, she encounters a beautiful, brilliant and intimidating man. The innocent and naive Ana starts to realize she wants him. Despite his enigmatic reserve and advice, she finds herself desperate to get close to him. Not able to resist Ana's beauty and independent spirit, Christian Grey admits he wants her too, but on his own terms. Ana hesitates as she discovers the singular tastes of Christian Grey - despite the embellishments of success, his multinational businesses, his vast wealth, and his loving family, Grey is consumed by the need to control everything.

Trailer

Acteurs in Fifty Shades of Grey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Turks;Spaans (Spanje);Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Fifty Shades of Grey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.