Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Figli Del Destino

Documentaire, 2019, 92 minuten
Figli Del Destino
Via gedramatiseerde scènes en interviews vertelt deze film het verhaal van vier Joodse kinderen die het slachtoffer werden van heftig antisemitisme in fascistisch Italië.
De documentaire Figli Del Destino is uitgebracht in 2019 en duurt 92 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Figli Del Destino

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Three Songs for Benazir
Een pasgetrouwde Afghaan die in een ontheemdenkamp woont, worstelt met zijn gezinsverantwoordelijkheden en zijn droom om zich bij het nationale leger aan te sluiten.
Four to Dinner
In deze romcom wordt gekeken of zielsverwantschap wel echt bestaat door te kijken hoe het vier single vrienden vergaat in steeds andere combinaties liefdesstellen.
The Conquest of Everest
Deze documentaire uit 1953 beschrijft de expeditie van Edmund Hillary, die als eerste met succes de top van 's werelds hoogste berg bereikte.
Una sull'altra
De zieke vrouw van een overspelige arts die 1 miljoen dollar zal erven, sterft. Daarna voelt hij zich op morbide wijze aangetrokken tot haar lookalike in een stripclub.
Weapons of Death
Een politiecommissaris probeert een gangster voor de rechter te brengen als zelfs zijn eigen criminele bondgenoten zich tegen hem verzetten vanwege zijn bizarre misdaden.