Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Film Adventerur: Karel Zeman

Documentaire, 2015, 52 minuten
Film Adventerur: Karel Zeman
In deze biografische documentaire worden het leven en werk van regisseur Karel Zeman in beeld gebracht via zijn prestaties op het gebied van special effects en animaties.
De documentaire Film Adventerur: Karel Zeman is uitgebracht in 2015 en duurt 52 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals Film Adventerur: Karel Zeman

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.