Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

FINAL FANTASY XIV Dad of Light

Tv-serie, 2017
FINAL FANTASY XIV Dad of Light
Een vader en zijn zoon versterken hun band door online de RPG-game Final Fantasy XIV te spelen in deze live-actionserie die op feiten is gebaseerd.
De tv-serie FINAL FANTASY XIV Dad of Light is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

FINAL FANTASY XIV Dad of Light op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A son tries to reconnect with his father by secretly interacting with him in the fantasy MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) 'Final Fantasy XIV.'

Acteurs in FINAL FANTASY XIV Dad of Light

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals FINAL FANTASY XIV Dad of Light

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.