Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

FINAL FANTASY XIV Dad of Light

Tv-serie, 2017
FINAL FANTASY XIV Dad of Light
Een vader en zijn zoon versterken hun band door online de RPG-game Final Fantasy XIV te spelen in deze live-actionserie die op feiten is gebaseerd.
De tv-serie FINAL FANTASY XIV Dad of Light is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

FINAL FANTASY XIV Dad of Light op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A son tries to reconnect with his father by secretly interacting with him in the fantasy MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) 'Final Fantasy XIV.'

Acteurs in FINAL FANTASY XIV Dad of Light

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals FINAL FANTASY XIV Dad of Light

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?