Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Final Space

Tv-serie, 2018
Final Space
Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.
De tv-serie Final Space is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Talenten als David Tennant, Fred Armisen en Ron Perlman verlenen hun stem in deze geanimeerde scifiserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Final Space op IMDB

Score: 8,4 van de 10

An astronaut named Gary and his planet-destroying sidekick called Mooncake embark on serialized journeys through space in order to unlock the mystery of where the universe actually ends and if it actually does exist.

Trailer

Acteurs in Final Space

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Indonesisch;Turks

Meer zoals Final Space

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.