Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Final Space

Tv-serie, 2020
Final Space
Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.
De tv-serie Final Space is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Talenten als David Tennant, Fred Armisen en Ron Perlman verlenen hun stem in deze geanimeerde scifiserie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Final Space op IMDB

Score: 8,4 van de 10

An astronaut named Gary and his planet-destroying sidekick called Mooncake embark on serialized journeys through space in order to unlock the mystery of where the universe actually ends and if it actually does exist.

Trailer

Acteurs in Final Space

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Spaans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Indonesisch;Turks

Meer zoals Final Space

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
Story of…Beef
Volg de geschiedenis van een van de populairste rode vleessoorten op aarde, van prehistorische wilde ossen tot basisvoedsel in culturen over de hele wereld.
Atomic Blonde
Nadat er weer een spion is vermoord, moet MI6-agent Lorraine Broughton een verdwenen lijst met dubbelagenten vinden, een verrader identificeren en in leven blijven.
The Mummy
Een naar schatten zoekende soldaat brengt een oude Egyptische prinses tot leven die al eeuwen wacht om wraak te nemen op een wereld die haar onrecht aandeed.
The Great Wall
Europese huurlingen zoeken tijdens de Chinese Song-dynastie naar buskruit en stuiten op een epische oorlog tussen de helden van het land en woeste monsters.