Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fire Chasers

Tv-serie, 2017
Fire Chasers
Deze docuserie toont hoe moedige brandweerlieden blussen, huizen beschermen en levens redden tijdens het natuurbrandseizoen van 2016 in het Californische binnenland.
De tv-serie Fire Chasers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden. Fire Chasers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fire Chasers op Moviemeter

Elk jaar zijn er meer natuurbranden. Het bestrijden van die vuurzeeën vereist durf, teamwork en een speciaal soort moed. Deze docuserie toont hoe moedige brandweerlieden blussen, huizen beschermen en levens redden tijdens het natuurbrandseizoen van 2016 in het Californische binnenland.

Fire Chasers op IMDB

Score: 6,6 van de 10

As the 2016 fire season rages in California, The brave backcountry firefighters race to put out the flames, save lives and protect homes in this docuseries.

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Fire Chasers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
My Holo Love
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.