Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fire in the Blood

Documentaire, 2012, 83 minuten
Fire in the Blood
Dylan Mohan Gray analyseert de aidsepidemie in Afrika. Activisten nemen het op tegen farmaceutische bedrijven om levensreddende hiv-medicatie betaalbaarder te maken.
De documentaire Fire in the Blood is uitgebracht in 2012 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fire in the Blood op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Na 1996 hebben de grote farmaceutische bedrijven en de westerse regeringen verhinderd dat in Afrika mensen die aan aids leden betaalbare geneesmiddelen konden krijgen. Met als gevolg miljoenen sterfgevallen die vermeden hadden kunnen worden. Een groep activisten is vastbesloten om dit aan te klagen. “Fire in the blood” is de eerste film die deze prangende strijd in beeld brengt met bijdragen van personen zoals een Bill Clinton, Desmond Tutu en de Nobelprijs winnende economist Joseph Stiglitz. Het toont de strijd van de personen uit alle hoeken ter wereld die gelukkig uitliep in het redden van miljoenen mensenlevens.

Fire in the Blood op IMDB

Score: 7,7 van de 10

An intricate tale of "medicine, monopoly and malice", FIRE IN THE BLOOD tells the story of how Western pharmaceutical companies and governments blocked access to low-cost AIDS drugs for the countries of the global south in the years after 1996 - causing ten million or more unnecessary deaths - and the improbable group of people who decided to fight back. Shot on four continents and including contributions from global figures such as Bill Clinton, Desmond Tutu and Joseph Stiglitz, FIRE IN THE BLOOD is the never-before-told true story of the remarkable coalition which came together to stop 'the crime of the century' and save millions of lives in the process.

Acteurs in Fire in the Blood

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Fire in the Blood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.