Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fire in the Blood

Documentaire, 2012, 83 minuten
Fire in the Blood
Dylan Mohan Gray analyseert de aidsepidemie in Afrika. Activisten nemen het op tegen farmaceutische bedrijven om levensreddende hiv-medicatie betaalbaarder te maken.
De documentaire Fire in the Blood is uitgebracht in 2012 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fire in the Blood op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Na 1996 hebben de grote farmaceutische bedrijven en de westerse regeringen verhinderd dat in Afrika mensen die aan aids leden betaalbare geneesmiddelen konden krijgen. Met als gevolg miljoenen sterfgevallen die vermeden hadden kunnen worden. Een groep activisten is vastbesloten om dit aan te klagen. “Fire in the blood” is de eerste film die deze prangende strijd in beeld brengt met bijdragen van personen zoals een Bill Clinton, Desmond Tutu en de Nobelprijs winnende economist Joseph Stiglitz. Het toont de strijd van de personen uit alle hoeken ter wereld die gelukkig uitliep in het redden van miljoenen mensenlevens.

Fire in the Blood op IMDB

Score: 7,7 van de 10

An intricate tale of "medicine, monopoly and malice", FIRE IN THE BLOOD tells the story of how Western pharmaceutical companies and governments blocked access to low-cost AIDS drugs for the countries of the global south in the years after 1996 - causing ten million or more unnecessary deaths - and the improbable group of people who decided to fight back. Shot on four continents and including contributions from global figures such as Bill Clinton, Desmond Tutu and Joseph Stiglitz, FIRE IN THE BLOOD is the never-before-told true story of the remarkable coalition which came together to stop 'the crime of the century' and save millions of lives in the process.

Acteurs in Fire in the Blood

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Fire in the Blood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.