Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

First Contact: Lost Tribe of the Amazon

Documentaire, 2016, 49 minuten
First Contact: Lost Tribe of the Amazon
Een antropoloog waagt zich diep in het Amazonewoud om na te gaan of de vondst van een lang verborgen stam het einde inluidt van mensen die in volledige afzondering leven.
De documentaire First Contact: Lost Tribe of the Amazon is uitgebracht in 2016 en duurt 49 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First Contact: Lost Tribe of the Amazon op Moviemeter

Geïsoleerde inheemse stammen hebben jarenlang in het Amazonewoud geleefd, zonder enig contact met andere stammen. Een antropoloog waagt zich diep in het Amazonewoud om na te gaan of de ontdekking van een lang verborgen stam het einde inluidt van mensen die in volledige afzondering leven. Hij bezoekt Xani en Shirimaku en hun families, om er achter te komen hoe ze leefden, waarom ze zo lang geïsoleerd konden leven en wat ze uiteindelijk uit hun isolement bracht.

First Contact: Lost Tribe of the Amazon op IMDB

Score: 7 van de 10

Anthropologists encounter several groups of "Uncontacted" people in the jungles of South America, in a preserved region on the edges of Brazil and Peru. Patiently communicating as best they can, with the help of translators who speak a dialect not too different, they learn about these people's experiences with rubber barons and invasion years before. They begin to help them integrate into modern living.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals First Contact: Lost Tribe of the Amazon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.