Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

First Sunday

Film, 2008, 98 minuten
First Sunday
Als twee kruimeldieven een kerk beroven, loopt dit uit op een gijzeling. De pastoor probeert de zondaars te 'redden' in deze komische film met een stichtende boodschap.
De film First Sunday is uitgebracht in 2008 en duurt 98 minuten. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First Sunday op Moviemeter

Score: 2,41 van de 5

Durell en LeeJohn zijn naast beste vrienden, stuntelende kleine criminelen. Ze vernemen dat ze snel $17.000 aan schuld moeten betalen, anders verliest Durell zijn zoontje. Wanhopig bedenken ze een plan om de plaatselijke kerk te beroven. Dit leidt er toe dat ze de nacht in het Huis van God moeten doorbrengen en meer te verduren krijgen dan ze verwacht hadden.

First Sunday op IMDB

Score: 4,3 van de 10

Durell Washington and LeeJohn Jackson are best friends and bumbling petty criminals. When Durell learns that his ex-girlfriend plans to move to another state with their son Durell Jr.--unless they can get her $17,000 to pay off a debt-- and so Durell and LeeJohn ultimately comes up with a desperate scheme to rob their neighborhood church. But when the duo fumbles their way through the break-in, they discover someone has beaten them to the punch. In order to get their hands on the money, Durell and LeeJohn are forced to spend the night in the presence of the Lord and his followers--and end up getting a lot more than they bargained for.

Acteurs in First Sunday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals First Sunday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.