Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

First They Killed My Father

First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers
Film, 2017, 136 minuten
First They Killed My Father
Een vijfjarig meisje begint aan een barre tocht om te overleven tijdens de plotselinge opkomst en het schrikbewind van de Rode Khmer in Cambodja.
De film First They Killed My Father is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 136 minuten. Angelina Jolie regisseerde dit onverschrokken, waargebeurde verhaal dat is gebaseerd op het beroemde boek van Loung Ung. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. First They Killed My Father is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First They Killed My Father op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Een onverschrokken beeld van het Rode Khmer-bewind van terreur en genocide vanuit het oogpunt van een vijfjarige overlevende die in 1975 werd afgezonderd van haar familie. De Cambodjaanse Loung Ung leeft in Phnom Penh, en is een van de zeven kinderen van een hoogwaardigheidsbekleder bij de overheid. Wanneer Pol Pot's Rode Khmer Phnom Penh binnenstormt dreigt haar vader direct geëxecuteerd te worden. Het gezin ontvlucht daarom meteen de stad. Ze gaan van dorp naar dorp, en proberen hun identiteit verborgen te houden. Uiteindelijk gaan de familieleden uit elkaar om te kunnen overleven, zodat de jonge Loung Ung er nu alleen voor staat...

First They Killed My Father op IMDB

Cambodian author and human rights activist Loung Ung recounts the horrors she suffered under the rule of the deadly Khmer Rouge.

Acteurs in First They Killed My Father

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Khmer;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals First They Killed My Father

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.