Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

First They Killed My Father

First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers
Film, 2017, 136 minuten
First They Killed My Father
Een vijfjarig meisje begint aan een barre tocht om te overleven tijdens de plotselinge opkomst en het schrikbewind van de Rode Khmer in Cambodja.
De film First They Killed My Father is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 136 minuten. Angelina Jolie regisseerde dit onverschrokken, waargebeurde verhaal dat is gebaseerd op het beroemde boek van Loung Ung. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. First They Killed My Father is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

First They Killed My Father op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Een onverschrokken beeld van het Rode Khmer-bewind van terreur en genocide vanuit het oogpunt van een vijfjarige overlevende die in 1975 werd afgezonderd van haar familie. De Cambodjaanse Loung Ung leeft in Phnom Penh, en is een van de zeven kinderen van een hoogwaardigheidsbekleder bij de overheid. Wanneer Pol Pot's Rode Khmer Phnom Penh binnenstormt dreigt haar vader direct geëxecuteerd te worden. Het gezin ontvlucht daarom meteen de stad. Ze gaan van dorp naar dorp, en proberen hun identiteit verborgen te houden. Uiteindelijk gaan de familieleden uit elkaar om te kunnen overleven, zodat de jonge Loung Ung er nu alleen voor staat...

First They Killed My Father op IMDB

Cambodian author and human rights activist Loung Ung recounts the horrors she suffered under the rule of the deadly Khmer Rouge.

Acteurs in First They Killed My Father

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Khmer;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals First They Killed My Father

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.