Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fishpeople

Documentaire, 2017, 48 minuten
Fishpeople
In deze ontdekkingstocht over de levensveranderende kracht van de oceaan vinden zes mensen met zeer verschillende achtergronden hun diepere levensdoel in de zee.
De documentaire Fishpeople is uitgebracht in 2017 en duurt 48 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend, Meeslepend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fishpeople op Moviemeter

Score: 3 van de 5

De oceaan is diep, groot en soms gevaarlijk: een symbool voor leven en verandering. Sommige mensen leven voor de oceaan. In deze ontdekkingstocht over de levensveranderende kracht van de oceaan vinden zes mensen met zeer verschillende achtergronden hun diepere levensdoel in de zee.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.