Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Five Nights in Maine

Film, 2015, 82 minuten
Five Nights in Maine
Een rouwende man die zijn vrouw verloor in een auto-ongeluk zoekt zijn schoonmoeder op in Maine. Ze proberen elkaar te helpen om het verlies te verwerken.
De film Five Nights in Maine is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Five Nights in Maine op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Sherwin is dolverliefd op zijn vrouw Fiona, die na een bezoek aan haar vervreemde en zieke moeder, zich vreemd begint te gedragen. Ze maken ruzie, maar voor ze het kunnen bijleggen, sterft Fiona bij een auto-ongeluk. In diepe rouw krijgt de ontroostbare Sherwin plots een telefoontje van de persoon waarvan hij dat het minst verwacht: Fiona's moeder. Ze nodigt hem uit om haar te bezoeken in Maine.

Five Nights in Maine op IMDB

Score: 4,4 van de 10

A young African American man, reeling from the tragic loss of his wife, travels to rural Maine to seek answers from his estranged mother-in-law, who is herself confronting guilt and grief over her daughter's death.

Acteurs in Five Nights in Maine

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Five Nights in Maine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.