Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Five Nights in Maine

Film, 2015, 82 minuten
Five Nights in Maine
Een rouwende man die zijn vrouw verloor in een auto-ongeluk zoekt zijn schoonmoeder op in Maine. Ze proberen elkaar te helpen om het verlies te verwerken.
De film Five Nights in Maine is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Five Nights in Maine op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Sherwin is dolverliefd op zijn vrouw Fiona, die na een bezoek aan haar vervreemde en zieke moeder, zich vreemd begint te gedragen. Ze maken ruzie, maar voor ze het kunnen bijleggen, sterft Fiona bij een auto-ongeluk. In diepe rouw krijgt de ontroostbare Sherwin plots een telefoontje van de persoon waarvan hij dat het minst verwacht: Fiona's moeder. Ze nodigt hem uit om haar te bezoeken in Maine.

Five Nights in Maine op IMDB

Score: 4,4 van de 10

A young African American man, reeling from the tragic loss of his wife, travels to rural Maine to seek answers from his estranged mother-in-law, who is herself confronting guilt and grief over her daughter's death.

Acteurs in Five Nights in Maine

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Five Nights in Maine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.