Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Flaked

Tv-serie, 2017
Flaked
In dit zonnige Californische stadje aan het strand staat Chip klaar met raad en daad maar als het om zijn eigen problemen gaat, is hij blind.
De tv-serie Flaked is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Flaked is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Snedig, Cynisch, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flaked op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Flaked is a TV series starring Will Arnett, David Sullivan, and Ruth Kearney. A recovering alcoholic faces reality after a life changing accident in Venice Beach, California.

Acteurs in Flaked

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Flaked

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.