Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Flavors of Youth: International Version

Film, 2018, 74 minuten
Flavors of Youth: International Version
Herinneringen aan een dampende kom noedels, een verwelkende schoonheid op zoek naar zichzelf en een bitterzoete eerste liefde: drie verhalen over het stadsleven in China.
De film Flavors of Youth: International Version is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 74 minuten. Haoliners Animation League uit Shanghai en de makers van 'Your Name' werkten samen voor deze Chinees-Japanse productie. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flavors of Youth: International Version op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Si shi qing chun is a movie starring George Ackles, Taito Ban, and Dorothy Elias-Fahn. Three different stories of youth set in different cities of China.

Acteurs in Flavors of Youth: International Version

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Flavors of Youth: International Version

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Juanita
Een moeder van drie volwassen kinderen worstelt met problemen in haar leven en de liefde. Ze zoekt naar hoop en verlichting op een spontane reis naar Paper Moon, Montana.
Jack the Giant Slayer
Als de boerenjongen Jack per ongeluk een poort opent waardoor reuzen het koninkrijk kunnen binnenkomen, probeert hij de schade ongedaan te maken en een prinses te redden.
Think Like a Man
Op basis van het advies in een bestseller proberen vier vrouwen hun relatieproblemen op te lossen... totdat hun mannen zelf wijzer worden.
Legends of the Fall
Een hechte familie - vader en vier zonen - valt uiteen als zoon Sam tegen de wil van zijn vader besluit te gaan vechten in de eerste wereldoorlog.
Friends with Benefits
Deze rauwe romantische comedy gaat over de relatie van twee drukke singles die hun vriendschap willen uitbreiden met seks, maar zonder de emoties en vastigheid.