Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Flavors of Youth: International Version

Film, 2018, 74 minuten
Flavors of Youth: International Version
Herinneringen aan een dampende kom noedels, een verwelkende schoonheid op zoek naar zichzelf en een bitterzoete eerste liefde: drie verhalen over het stadsleven in China.
De film Flavors of Youth: International Version is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 74 minuten. Haoliners Animation League uit Shanghai en de makers van 'Your Name' werkten samen voor deze Chinees-Japanse productie. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flavors of Youth: International Version op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Si shi qing chun is a movie starring George Ackles, Taito Ban, and Dorothy Elias-Fahn. Three different stories of youth set in different cities of China.

Acteurs in Flavors of Youth: International Version

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Flavors of Youth: International Version

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Ardiente paciencia
Een jongeman werkt als de postbode van Pablo Neruda en wordt in een wereld van woorden steeds meer gestimuleerd om dichter te worden en de vrouw van zijn dromen het hof te maken.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.