Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Flinch

Tv-serie, 2019
Flinch
In deze komische spelshow staan de moedigen en roekelozen, maar ook de juryleden, huiveringwekkende en hilarische tests te wachten. Terugdeinzen is geen optie.
De tv-serie Flinch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Flinch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Flinch op IMDB

Faced with various frightening and uncomfortable events, contestants in this game show had better not flinch - or they'll suffer painful consequences.

Acteurs in Flinch

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Flinch

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.