Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

For the Love of Spock

Documentaire, 2016, 111 minuten
For the Love of Spock
De zoon van acteur Leonard Nimoy regisseert deze ontroerende kijk in zijn vaders rol van Spock, het iconische personage uit Star Trek dat hij 50 jaar lang speelde.
De documentaire For the Love of Spock is uitgebracht in 2016 en duurt 111 minuten. For the Love of Spock is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

For the Love of Spock op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

For the Love of Spock is een documentaire over het leven van Star Trek's Mr. Spock, evenals die van Leonard Nimoy, de acteur die bijna vijftig jaar Mr. Spock speelde, geschreven en geregisseerd door zijn zoon, Adam Nimoy. De verteller Zachary Quinto beschouwt het leven en de carrière van Leonard Nimoy en zijn iconische karakter Mr. Spock. Het behelst interviews met de cast, crew, mensen die verbonden zijn met Star Trek, fans, gebruiken en persoonlijke herinneringen.

For the Love of Spock op IMDB

Score: 7,6 van de 10

An examination of the enduring appeal of Leonard Nimoy and his portrayal of Spock in Star Trek (1966).

Acteurs in For the Love of Spock

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals For the Love of Spock

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.