Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

For the Love of Spock

Documentaire, 2016, 111 minuten
For the Love of Spock
De zoon van acteur Leonard Nimoy regisseert deze ontroerende kijk in zijn vaders rol van Spock, het iconische personage uit Star Trek dat hij 50 jaar lang speelde.
De documentaire For the Love of Spock is uitgebracht in 2016 en duurt 111 minuten. For the Love of Spock is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

For the Love of Spock op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

For the Love of Spock is een documentaire over het leven van Star Trek's Mr. Spock, evenals die van Leonard Nimoy, de acteur die bijna vijftig jaar Mr. Spock speelde, geschreven en geregisseerd door zijn zoon, Adam Nimoy. De verteller Zachary Quinto beschouwt het leven en de carrière van Leonard Nimoy en zijn iconische karakter Mr. Spock. Het behelst interviews met de cast, crew, mensen die verbonden zijn met Star Trek, fans, gebruiken en persoonlijke herinneringen.

For the Love of Spock op IMDB

Score: 7,6 van de 10

An examination of the enduring appeal of Leonard Nimoy and his portrayal of Spock in Star Trek (1966).

Acteurs in For the Love of Spock

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals For the Love of Spock

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.