Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

Documentaire, 2017, 80 minuten
Forbidden Games: The Justin Fashanu Story
Deze documentaire vertelt het tragische, waargebeurde verhaal van Justin Fashanu, de eerste, en enige, openlijk homoseksuele profvoetballer.
De documentaire Forbidden Games: The Justin Fashanu Story is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Deze documentaire vertelt het tragische, waargebeurde verhaal van Justin Fashanu, de eerste, en enige, openlijk homoseksuele profvoetballer. Hij werd beroemd in 1980 na het scoren van het mooiste doelpunt van het seizoen tegen Liverpool. Dat resulteerde in de aanwerving van een hele generatie zwarte voetballers in de Engelse competitie. Als kind werd hij in de steek gelaten en opgevoed door een blank pleeggezin in het Verenigd Koninkrijk, maar hij werd geconfronteerd met veel moeilijkheden. Ondanks onverdraagzaamheid en pesterijen van onhandelbare voetbalfans tijdens het Thatcher-tijdperk gaf Fashanu niet op en kwam hij er openlijk voor uit homo te zijn.

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The tragic story of the first and only football player to come out as gay whilst still playing.

Acteurs in Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.