Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

Documentaire, 2017, 80 minuten
Forbidden Games: The Justin Fashanu Story
Deze documentaire vertelt het tragische, waargebeurde verhaal van Justin Fashanu, de eerste, en enige, openlijk homoseksuele profvoetballer.
De documentaire Forbidden Games: The Justin Fashanu Story is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story op Moviemeter

Score: 2 van de 5

Deze documentaire vertelt het tragische, waargebeurde verhaal van Justin Fashanu, de eerste, en enige, openlijk homoseksuele profvoetballer. Hij werd beroemd in 1980 na het scoren van het mooiste doelpunt van het seizoen tegen Liverpool. Dat resulteerde in de aanwerving van een hele generatie zwarte voetballers in de Engelse competitie. Als kind werd hij in de steek gelaten en opgevoed door een blank pleeggezin in het Verenigd Koninkrijk, maar hij werd geconfronteerd met veel moeilijkheden. Ondanks onverdraagzaamheid en pesterijen van onhandelbare voetbalfans tijdens het Thatcher-tijdperk gaf Fashanu niet op en kwam hij er openlijk voor uit homo te zijn.

Forbidden Games: The Justin Fashanu Story op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The tragic story of the first and only football player to come out as gay whilst still playing.

Acteurs in Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Forbidden Games: The Justin Fashanu Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.