Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Forever Pure

Documentaire, 2016, 87 minuten
Forever Pure
De woede-uitbarsting over de toevoeging van twee moslimspelers aan de voetbalclub Beitar Jerusalem onderstreept de rol van geïnstitutionaliseerd racisme in Israël.
De documentaire Forever Pure is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forever Pure op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

De Israëlische voetbalclub Beitar Jerusalem is de meest populaire en invloedrijke club in het land; het is ook het enige team waar nog nooit een moslimspeler is gecontracteerd. Forever Pure volgt de club van heel nabij in het roerige seizoen 2012-2013. Na een voorspoedige eerste reeks wedstrijden, zorgt de schatrijke Israëlisch-Russische eigenaar Arcadi Gaydamak, een man met politieke ambities en een uiterst dubieuze reputatie, voor een schok door via een geheimzinnige transfer ineens twee moslimspelers uit Tsjetsjenië aan het team toe te voegen. De beide jongemannen worden vanaf de eerste training getrakteerd op racistische spreekkoren en fluitconcerten.

Forever Pure op IMDB

Score: 7,4 van de 10

January, 2013. A secretive transfer deal transported two Muslim players into the heart of Israel and the Jewish oriented Beitar Jerusalem F.C., leading to the most racist campaign in Israeli sport. One season and one football team in crisis, as power, money and politics fuel a club spiralling out of control.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hebreeuws
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Forever Pure

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.
The Colditz Story
De nazi's stuurden de lastigste gevangenen naar het zwaarbewaakte kasteel Colditz in Saksen. Een team Britse soldaten, geleid door P.R. 'Pat' Reid, plant een gewaagde ontsnapping.