Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Forever Pure

Documentaire, 2016, 87 minuten
Forever Pure
De woede-uitbarsting over de toevoeging van twee moslimspelers aan de voetbalclub Beitar Jerusalem onderstreept de rol van geïnstitutionaliseerd racisme in Israël.
De documentaire Forever Pure is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forever Pure op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

De Israëlische voetbalclub Beitar Jerusalem is de meest populaire en invloedrijke club in het land; het is ook het enige team waar nog nooit een moslimspeler is gecontracteerd. Forever Pure volgt de club van heel nabij in het roerige seizoen 2012-2013. Na een voorspoedige eerste reeks wedstrijden, zorgt de schatrijke Israëlisch-Russische eigenaar Arcadi Gaydamak, een man met politieke ambities en een uiterst dubieuze reputatie, voor een schok door via een geheimzinnige transfer ineens twee moslimspelers uit Tsjetsjenië aan het team toe te voegen. De beide jongemannen worden vanaf de eerste training getrakteerd op racistische spreekkoren en fluitconcerten.

Forever Pure op IMDB

Score: 7,4 van de 10

January, 2013. A secretive transfer deal transported two Muslim players into the heart of Israel and the Jewish oriented Beitar Jerusalem F.C., leading to the most racist campaign in Israeli sport. One season and one football team in crisis, as power, money and politics fuel a club spiralling out of control.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hebreeuws
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Forever Pure

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.