Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Forrest Gump

Film, 1994, 142 minuten, 22.471.044 beoordelingen
Forrest Gump
Hij is supervriendelijk maar simpel en toch weet hij het middelpunt te zijn van alle belangrijke gebeurtenissen in de jaren 60 en 70.
De film Forrest Gump is uitgebracht in 1994 en duurt 142 minuten. Deze bijzondere film veroverde de Oscars in 1994 en won onder andere voor Beste film, Beste acteur en Beste regisseur. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forrest Gump op Moviemeter

De film vertelt het verhaal van de simpele Forrest Gump (Tom Hanks). Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo zien we hem in Vietnam vechten, Elvis en JFK ontmoeten, enzovoorts. Tussen deze gebeurtenissen door komt hij eens in de zoveel jaar zijn grote liefde Jenny (Robin Wright) tegen.

Forrest Gump op IMDB

Score: 9 van de 10

Forrest Gump, while not intelligent, has accidentally been present at many historic moments, but his true love, Jenny Curran, eludes him.

Trailer

Acteurs in Forrest Gump

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.