Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Forrest Gump

Film, 1994, 142 minuten, 22.471.044 beoordelingen
Forrest Gump
Hij is supervriendelijk maar simpel en toch weet hij het middelpunt te zijn van alle belangrijke gebeurtenissen in de jaren 60 en 70.
De film Forrest Gump is uitgebracht in 1994 en duurt 142 minuten. Deze bijzondere film veroverde de Oscars in 1994 en won onder andere voor Beste film, Beste acteur en Beste regisseur. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood, Romantisch, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Forrest Gump op Moviemeter

De film vertelt het verhaal van de simpele Forrest Gump (Tom Hanks). Zijn lage IQ weerhoudt hem er niet van om een grote rol te spelen bij diverse belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis. Zo zien we hem in Vietnam vechten, Elvis en JFK ontmoeten, enzovoorts. Tussen deze gebeurtenissen door komt hij eens in de zoveel jaar zijn grote liefde Jenny (Robin Wright) tegen.

Forrest Gump op IMDB

Score: 9 van de 10

Forrest Gump, while not intelligent, has accidentally been present at many historic moments, but his true love, Jenny Curran, eludes him.

Trailer

Acteurs in Forrest Gump

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.
Charité at War
In 1943 worstelt het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het eugenetische beleid van de nazi's.