Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

Film, 2019, 54 minuten
Franco Escamilla: Bienvenido al mundo
Comedian Franco Escamilla vertelt over de opvoeding van zijn kinderen als ze in problemen komen en geeft zijn mening over gender, vriendschap en liefde.
De film Franco Escamilla: Bienvenido al mundo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 54 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Franco Escamilla: Bienvenido al mundo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Franco Escamilla: Bienvenido al mundo

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.