Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Franco Escamilla: Por la anécdota

Film, 2018, 66 minuten
Franco Escamilla: Por la anécdota
De Mexicaanse stand-upcomedian Franco Escamilla vindt inspiratie voor zijn grappen in persoonlijke ervaringen, en hij is tot alles bereid voor nieuw materiaal.
De film Franco Escamilla: Por la anécdota is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Franco Escamilla: Por la anécdota is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Franco Escamilla: Por la anécdota

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.