Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frank and Cindy

Film, 2015, 101 minuten
Frank and Cindy
Een filmmaker in spe richt zijn camera op zijn verbitterde moeder en zijn stiefvader, een uitgebluste rockster, in deze dramedy die gebaseerd is op een documentaire.
De film Frank and Cindy is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frank and Cindy op Moviemeter

In 1983 werd Frank Garcia in één klap beroemd met zijn band OXO en hun gigantische hit 'Whirly Girl'. Hij was een ster en de blonde, sexy groupie Cindy (Cynthia) Brown trouwde meteen met hem. Maar Frank bleek een eendagsvlieg en Cindy's dromen van veel geld en glamour verdwenen als sneeuw voor de zon. In plaats daarvan kreeg ze een bankroete alcoholist. Cindy sloot Frank daarop min of meer op in de kelder en dwong hem een nieuwe hit te schrijven. Frank zit daar nog steeds...

Frank and Cindy op IMDB

Score: 6,1 van de 10

G.J. Echternkamp tells the story of his relationship with his parents, his mother Cindy (Russo) and his step-father, Frank (Platt). Frank used to be a member of OXO, a band from the '80s whose one hit wonder scored with the song "Whirly Girl". Cindy was the ultimate groupie who married Frank and thought life would be glamorous and award shows, but it's not how it turned out.

Acteurs in Frank and Cindy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Frank and Cindy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.