Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frank and Cindy

Film, 2015, 101 minuten
Frank and Cindy
Een filmmaker in spe richt zijn camera op zijn verbitterde moeder en zijn stiefvader, een uitgebluste rockster, in deze dramedy die gebaseerd is op een documentaire.
De film Frank and Cindy is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frank and Cindy op Moviemeter

In 1983 werd Frank Garcia in één klap beroemd met zijn band OXO en hun gigantische hit 'Whirly Girl'. Hij was een ster en de blonde, sexy groupie Cindy (Cynthia) Brown trouwde meteen met hem. Maar Frank bleek een eendagsvlieg en Cindy's dromen van veel geld en glamour verdwenen als sneeuw voor de zon. In plaats daarvan kreeg ze een bankroete alcoholist. Cindy sloot Frank daarop min of meer op in de kelder en dwong hem een nieuwe hit te schrijven. Frank zit daar nog steeds...

Frank and Cindy op IMDB

Score: 6,1 van de 10

G.J. Echternkamp tells the story of his relationship with his parents, his mother Cindy (Russo) and his step-father, Frank (Platt). Frank used to be a member of OXO, a band from the '80s whose one hit wonder scored with the song "Whirly Girl". Cindy was the ultimate groupie who married Frank and thought life would be glamorous and award shows, but it's not how it turned out.

Acteurs in Frank and Cindy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Frank and Cindy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.