Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frank Elstner: Wetten, das war's..?

Tv-serie, 2020
Frank Elstner: Wetten, das war's..?
De legendarische Duitse presentator Frank Elstner graaft diep en geniet tijdens zijn afscheidsshow van zijn gesprekken met sterren als Daniel Brühl en Lena Meyer-Landrut.
De tv-serie Frank Elstner: Wetten, das war's..? is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. De bekroonde maker van 'Wetten, dass ..?' en meester in gesprekstechniek sluit zijn legendarische carrière af. Geschikt voor alle leeftijden. Frank Elstner: Wetten, das war's..? is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Frank Elstner: Wetten, das war's..?

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Frank Elstner: Wetten, das war's..?

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
The Invisibles
In dit docudrama nemen vier Joodse jongvolwassenen in Berlijn in 1943 grote risico's om hun stad niet te hoeven verlaten en zich schuil te houden voor het Derde Rijk.