Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Film, 2019, 32 minuten
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
De film Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 32 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Kitscherig, Absurd, Offbeat, Geestig, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein op IMDB

Score: 6,3 van de 10

David Harbour delves into the enigmatic history of his legendary acting family, as he examines his father's legacy and role in a made-for-TV play.

Acteurs in Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld treedt op in New York en laat zich uit over praten versus sms'en, slechte buffetten versus zogenaamde 'geweldige' restaurants en de magie van Pop-Tarts.
Ricos de Amor
De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.