Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fred

Film, 1997, 84 minuten
Fred
Een werkloze kraanmachinist met een saai leventje in een buitenwijk verleent een vriend een gunst en wordt daarna beschuldigd van een misdaad.
De film Fred is uitgebracht in 1997 en duurt 84 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fred op IMDB

Score: 1,8 van de 10

Fred, a boy with a freakishly high voice, goes on many crazy adventures.

Acteurs in Fred

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Faithfully Yours
Twee vriendinnen gebruiken elkaar als alibi om weg te glippen en zich over te geven aan geheime affaires, maar hun web van leugens valt uit elkaar als een van hen verdwijnt.
Premier Voyage
Na de dood van hun moeder beginnen een tienermeisje en haar 5-jarige broertje aan een ontroerende reis om hun vader te vinden die hen jaren eerder in de steek heeft gelaten.