Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Free Rein: Valentine's Day

Film, 2019, 50 minuten
Free Rein: Valentine's Day
Er hangt liefde in de lucht als Zoe en haar vrienden zoeken naar de vermaarde Jonkvrouwsteen. Hun onderlinge rivaliteit brengt hen in gevaar, maar Raven schiet te hulp.
De film Free Rein: Valentine's Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 50 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Free Rein: Valentine's Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Gezinsvriendelijk, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Free Rein: Valentine's Day op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Love is in the air as Zoe and friends go on a quest to find a fabled Maid's Stone. But when rivalry blinds them to danger, it's Raven to the rescue.

Acteurs in Free Rein: Valentine's Day

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Duits

Meer zoals Free Rein: Valentine's Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.