Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Free Rein: Valentine's Day

Film, 2019, 50 minuten
Free Rein: Valentine's Day
Er hangt liefde in de lucht als Zoe en haar vrienden zoeken naar de vermaarde Jonkvrouwsteen. Hun onderlinge rivaliteit brengt hen in gevaar, maar Raven schiet te hulp.
De film Free Rein: Valentine's Day is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 50 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Free Rein: Valentine's Day is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Gezinsvriendelijk, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Free Rein: Valentine's Day op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Love is in the air as Zoe and friends go on a quest to find a fabled Maid's Stone. But when rivalry blinds them to danger, it's Raven to the rescue.

Acteurs in Free Rein: Valentine's Day

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Duits

Meer zoals Free Rein: Valentine's Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.