Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Free State of Jones

Lucha por la libertad
Film, 2016, 139 minuten
Free State of Jones
In dit waargebeurde drama vecht een groep deserteurs in de Amerikaanse Burgeroorlog onder leiding van een opstandige boer in het zuiden voor een staat zonder slavernij.
De film Free State of Jones is uitgebracht in 2016 en duurt 139 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Free State of Jones op Moviemeter

Score: 3,38 van de 5

De Amerikaanse burgeroorlog. Een zuidelijke boer uit Jones county, genaamd Newton Knight (Matthew McConaughey), stapt uit het leger en komt samen met andere boeren en gelijkgestemden in opstand tegen de Geconfedereerde Staten van Amerika. Daarbij weten ze een nieuwe staat op te richten: de Free State of Jones.

Free State of Jones op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Set during the Civil War, Free State of Jones tells the story of defiant Southern farmer, Newt Knight, and his extraordinary armed rebellion against the Confederacy. Banding together with other small farmers and local slaves, Knight launched an uprising that led Jones County, Mississippi to secede from the Confederacy, creating a Free State of Jones. Knight continued his struggle into Reconstruction, distinguishing him as a compelling, if controversial, figure of defiance long beyond the War.

Acteurs in Free State of Jones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Free State of Jones

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.