Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Freedom Writers

Film, 2007, 123 minuten
Freedom Writers
Een eigenzinnige jonge lerares schrikt van het geweld waarmee haar leerlingen buiten school in aanraking komen en wil hen helpen om hun eigen potentieel te ontdekken.
De film Freedom Writers is uitgebracht in 2007 en duurt 123 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Freedom Writers op Moviemeter

Een nieuwe lerares heeft moeite met het gedrag van haar leerlingen. Al spoedig merkt ze dat die houding veroorzaakt wordt door de gruwelen waarmee ze op straat in aanraking komen. Ze begint met een nieuw project waarbij ze hen respect, tolerantie en andere waarden bij wil brengen. De interesse is in het begin niet groot, maar hoe verder het project komt, hoe groter de invloed op hun gedrag blijkt te zijn.

Freedom Writers op IMDB

Score: 8 van de 10

A young teacher inspires her class of at-risk students to learn tolerance, apply themselves, and pursue education beyond high school.

Trailer

Acteurs in Freedom Writers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Freedom Writers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Elena Knows
Een vrouw met de ziekte van Parkinson leidt een gestaag onderzoek naar de verantwoordelijken voor de plotselinge dood van haar dochter.
Doi Boy
Een vluchteling bouwt een nieuwe identiteit op als sekswerker in Thailand en raakt betrokken bij een riskant plan van een klant dat mogelijk tot een beter leven leidt.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.