Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Freelancers

Film, 2012, 96 minuten, 529.829 beoordelingen
Freelancers
De zoon van een vermoorde agent van de NYPD gaat bij de politie werken, waar hij zijn vaders voormalige partner en een heel team corrupte agenten tegenkomt.
De film Freelancers is uitgebracht in 2012 en duurt 96 minuten. Oscar-winnaars Robert De Niro en Forest Whitaker spelen samen met 50 Cent in dit spannende politiedrama vol actie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat drugs- en alcoholmisbruik Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Freelancers op Moviemeter

Malo (50 Cent) is de zoon van een overleden politieagent, die voor hetzelfde beroep als zijn vader kiest. De nieuweling wordt onder de vleugels genomen door de voormalige partner van zijn vader en komt terecht in een team bestaande uit ruige en onbetrouwbare agenten. Zijn nieuwe baas is Vic Sarcone (Robert De Niro). Het duurt niet lang voordat Malo zich begint af te vragen aan welke kant van de wet hij zich bevindt.

Freelancers op IMDB

Score: 5 van de 10

The son of a slain NYPD officer joins the force, where he falls in with his father's former partner and a team of rogue cops.

Acteurs in Freelancers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Freelancers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.