Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

French Dirty

Film, 2015, 71 minuten
French Dirty
Een werkloze millennial hangt rond met zijn vrienden en weigert volwassen te worden, tot een affaire met de vriendin van zijn beste vriend hem dwingt te veranderen.
De film French Dirty is uitgebracht in 2015 en duurt 71 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

French Dirty op Moviemeter

Vincent is werkloos en nog steeds niet over de scheiding van zijn ouders heen. Hij heeft moeite om relaties aan te gaan, zowel met een baan als met de mensen om zich heen. Wanneer zijn beste vriend Steve de stad uit is, gaat Vincent naar bed met diens vriendin Roma. Die avond besluiten Vincent en Roma om schoon schip te maken. Van zonsondergang tot zonsopgang zwerft Vincent door LA om na te denken over zijn verleden, de keuzes die hij gemaakt heeft, de situaties waarin hij is beland, de man die hij is en de man die hij wil zijn.

French Dirty op IMDB

Score: 6 van de 10

Not over his parents' divorce, VINCENT hasn't really found himself. Untethered to a job, or relationship, he hangs out with STEVE, his childhood best friend, and the random girl of the week, until he meets ROMA. Instantly infatuated, but stuck with JESS, Vincent introduces Roma to Steve and watches love bloom forcing him to hide his growing attraction. When Steve leaves town, Vincent and Roma hook up, admit they are in love and vow to tell Steve by the end of the day. But as the sun drops behind the Los Angeles skyline, Vincent ruminates on his parents' failed marriage, his own arrested development and the choice he must make to become a better man.

Trailer

Acteurs in French Dirty

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals French Dirty

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.