Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Friday the 13th

Sexta-Feira 13
Film, 2009, 97 minuten, 803.776 beoordelingen
Friday the 13th
Een groep tienerkampleiders wekken in deze remake van de klassieke slasherfilm de woede op van Jason Voorhees, een gemaskerde, moordlustige maniak.
De film Friday the 13th is uitgebracht in 2009 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Friday the 13th op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Een groep jongeren trekt de bossen van Crystal Lake in, waar een groot aantal wietplanten zou groeien. Echter dwaalt er een zieke geest rond die de jongeren één voor één op gruwelijke wijze afslacht. Zes weken later trekt een groepje vrienden in een luxe vakantievilla om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Ze komen in contact met Clay, een jongen die opzoek is naar zijn zus die zes weken daarvoor op mysterieuze wijze in de omgeving van Crystal Lake verdween. Wanneer Clay met een meisje uit het vriendengroepje op onderzoek uitgaat, in de hoop zijn zus terug te vinden, doen ze een verschrikkelijke ontdekking.

Friday the 13th op IMDB

Score: 6 van de 10

A group of young adults discover a boarded up Camp Crystal Lake, where they soon encounter Jason Voorhees and his deadly intentions.

Trailer

Acteurs in Friday the 13th

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Friday the 13th

Hostel

Hostel

(2005)

Saw VI

Saw VI

(2009)

Saw VII

Saw VII

(2010)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.
Dampyr
Balkan, jaren 90. Tijdens de oorlog gebruikt een mens met vampierenbloed zijn krachten om het op te nemen tegen een macht die zowel stervelingen als onsterfelijken bedreigt.