Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Friends with Benefits

Film, 2011, 109 minuten, 1.195.951 beoordelingen
Friends with Benefits
Deze rauwe romantische comedy gaat over de relatie van twee drukke singles die hun vriendschap willen uitbreiden met seks, maar zonder de emoties en vastigheid.
De film Friends with Benefits is uitgebracht in 2011 en duurt 109 minuten. Justin Timberlake schoof zijn muziek naar de achtergrond om samen met Mila Kunis in deze romantische comedy te spelen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Friends with Benefits op Moviemeter

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.

Friends with Benefits op IMDB

Score: 7 van de 10

While trying to avoid the clichés of Hollywood romantic comedies, Dylan Harper and Jamie Rellis soon discover however that adding the act of sex to their friendship does lead to complications.

Acteurs in Friends with Benefits

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Friends with Benefits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
LEGO Friends: Holiday Special
Een dag vol sneeuw in Heartlake City leidt tot onverwachte pech voor vijf beste vriendinnen, maar vakantievreugde is nooit ver weg zolang ze maar bij elkaar zijn.