Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Friends with Benefits

Film, 2011, 109 minuten, 1.195.951 beoordelingen
Friends with Benefits
Deze rauwe romantische comedy gaat over de relatie van twee drukke singles die hun vriendschap willen uitbreiden met seks, maar zonder de emoties en vastigheid.
De film Friends with Benefits is uitgebracht in 2011 en duurt 109 minuten. Justin Timberlake schoof zijn muziek naar de achtergrond om samen met Mila Kunis in deze romantische comedy te spelen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Friends with Benefits op Moviemeter

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.

Friends with Benefits op IMDB

Score: 7 van de 10

While trying to avoid the clichés of Hollywood romantic comedies, Dylan Harper and Jamie Rellis soon discover however that adding the act of sex to their friendship does lead to complications.

Acteurs in Friends with Benefits

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Friends with Benefits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
T'es pas bien là?
Krijg een inkijkje in het gevaarlijke leven van skiër Vivian Bruchez als hij spannende — en steile — avonturen beleeft met zijn vrienden.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Amber Light
Deze gemoedelijke documentaire laat op verschillende plekken in Schotland zien hoe whiskey, muzikale tradities en sociaal drinken met elkaar zijn verbonden.