Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Friends with Money

Amigas com Dinheiro
Film, 2006, 84 minuten, 1.028.262 beoordelingen
Friends with Money
Naarmate vier vrienden uit Los Angeles (van wie er drie getrouwd zijn en één single is) samen van alles ondernemen, beginnen financiële verschillen hun tol te eisen.
De film Friends with Money is uitgebracht in 2006 en duurt 84 minuten. Jennifer Aniston, Catherine Keener, Frances McDormand en Joan Cusack vormen een prettig gestoord kwartet. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Snedig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Friends with Money op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Deze film is het verhaal van vier hartsvriendinnen, die nu allemaal tot wasdom zijn gekomen, maar zich bevinden tussen galadiners en designerkleding. Bovendien gebeurt er een aantal voorvallen die hun leventjes wat onzeker maakt. Olivia raakt in een persoonlijke crisis, stopt met lesgeven en wordt schoonmaakster, Jane heeft huwelijksproblemen, Christine werkt met haar echtgenoot wat spanningen veroorzaakt en Franny heeft thuis problemen met het opvoeden van de kinderen.

Friends with Money op IMDB

Score: 6 van de 10

After she quits her lucrative job, Olivia finds herself unsure about her future and her relationships with her successful and wealthy friends.

Acteurs in Friends with Money

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Friends with Money

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meier
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Banlieusards 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Znachor
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Chappelle's Home Team - Luenell: Town Business
In deze vrijmoedige stand-upspecial laat Luenell zich uit over slechte stoelgenoten, ruzies in de eerste klas, baby's zonder sokken en andere problemen tijdens het reizen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.