Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Friends with Money

Amigas com Dinheiro
Film, 2006, 84 minuten, 1.028.262 beoordelingen
Friends with Money
Naarmate vier vrienden uit Los Angeles (van wie er drie getrouwd zijn en één single is) samen van alles ondernemen, beginnen financiële verschillen hun tol te eisen.
De film Friends with Money is uitgebracht in 2006 en duurt 84 minuten. Jennifer Aniston, Catherine Keener, Frances McDormand en Joan Cusack vormen een prettig gestoord kwartet. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Snedig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Friends with Money op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Deze film is het verhaal van vier hartsvriendinnen, die nu allemaal tot wasdom zijn gekomen, maar zich bevinden tussen galadiners en designerkleding. Bovendien gebeurt er een aantal voorvallen die hun leventjes wat onzeker maakt. Olivia raakt in een persoonlijke crisis, stopt met lesgeven en wordt schoonmaakster, Jane heeft huwelijksproblemen, Christine werkt met haar echtgenoot wat spanningen veroorzaakt en Franny heeft thuis problemen met het opvoeden van de kinderen.

Friends with Money op IMDB

Score: 6 van de 10

After she quits her lucrative job, Olivia finds herself unsure about her future and her relationships with her successful and wealthy friends.

Acteurs in Friends with Money

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Friends with Money

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.