Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Friends with Money

Amigas com Dinheiro
Film, 2006, 87 minuten, 1.028.262 beoordelingen
Friends with Money
Naarmate vier vrienden uit Los Angeles (van wie er drie getrouwd zijn en één single is) samen van alles ondernemen, beginnen financiële verschillen hun tol te eisen.
De film Friends with Money is uitgebracht in 2006 en duurt 87 minuten. Jennifer Aniston, Catherine Keener, Frances McDormand en Joan Cusack vormen een prettig gestoord kwartet. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Snedig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Friends with Money op Moviemeter

Score: 2,33 van de 5

Deze film is het verhaal van vier hartsvriendinnen, die nu allemaal tot wasdom zijn gekomen, maar zich bevinden tussen galadiners en designerkleding. Bovendien gebeurt er een aantal voorvallen die hun leventjes wat onzeker maakt. Olivia raakt in een persoonlijke crisis, stopt met lesgeven en wordt schoonmaakster, Jane heeft huwelijksproblemen, Christine werkt met haar echtgenoot wat spanningen veroorzaakt en Franny heeft thuis problemen met het opvoeden van de kinderen.

Friends with Money op IMDB

Score: 6 van de 10

After she quits her lucrative job, Olivia finds herself unsure about her future and her relationships with her successful and wealthy friends.

Acteurs in Friends with Money

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Friends with Money

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Asansior za Pacienti
In de hoop dat ze elkaar kunnen helpen, zorgt een psychiater ervoor dat een suïcidale jongeman en een terminaal zieke vrouw elkaar ontmoeten.
Alissa
Luc breekt in het huis van zijn vader in en raakt betrokken bij een dubbele moord. Hij ontmoet een Litouwse vrouw die hem meesleurt in een nog grotere intrige.
Man About the House
Drie huurders bundelen hun krachten met de vrouw van de huisbaas in een strijd om hun huis te redden van een meedogenloze projectontwikkelaar.
Sparkle
Wanneer drie zusjes uit Detroit in de jaren 60 beroemd worden als een Motown-meidengroep creëert hun plotselinge succes een blijvend conflict.
Verbrande Brug
In het Belgische gehucht Verbrande Brug komen ex-geliefden Monique en Louis elkaar weer tegen tijdens de kermis, met alle gevolgen van dien voor hun huidige partners.