Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

From Scratch

Tv-serie, 2022
From Scratch
Een kunstenares wordt verliefd op een Italiaanse chef-kok en begint aan een reis vol liefde, pijn, veerkracht en hoop over verschillende continenten en door verschillende culturen.
De tv-serie From Scratch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Vonken slaan over bij Zoe Saldaña en Eugenio Mastrandrea in dit romantische drama gebaseerd op Tembi Locke's memoires. Geschikt voor 12 jaar en ouder. From Scratch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in From Scratch

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodes
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals From Scratch

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.