Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

From Scratch

Tv-serie, 2022
From Scratch
Een kunstenares wordt verliefd op een Italiaanse chef-kok en begint aan een reis vol liefde, pijn, veerkracht en hoop over verschillende continenten en door verschillende culturen.
De tv-serie From Scratch is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Vonken slaan over bij Zoe Saldaña en Eugenio Mastrandrea in dit romantische drama gebaseerd op Tembi Locke's memoires. Geschikt voor 12 jaar en ouder. From Scratch is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem, Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in From Scratch

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodes
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals From Scratch

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.