Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frontier

Tv-serie, 2017
Frontier
In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson's Bay Company.
De tv-serie Frontier is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Frontier is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frontier op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Laine is een jonge vrouw die gezocht wordt door de politie. Ze komt terecht in een afgelegen motel genaamd 'Frontier'. Daar wordt haar, door eigenares Luanne, een job aangeboden die ze aanvaardt. Maar al snel komt ze erachter dat ze in een gevaarlijkere situatie is terechtgekomen.

Frontier op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Follows Declan Harp, a half-Irish/half Cree Native-Canadian outlaw who is campaigning to breach the Hudson's Bay Company's monopoly on the fur trade in Canada.

Acteurs in Frontier

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Frontier

Spartacus

Spartacus

(2013)

Black Sails

Black Sails

(2017)

Bitten

Bitten

(2016)

Zoo

Zoo

(2017)

Stereo

Stereo

(2014)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Roman Empire

Roman Empire

(2018)

Fauda

Fauda

(2018)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Trapped

Trapped

(2015)

Sarajevo

Sarajevo

(2014)

La Trêve

La Trêve

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.