Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frontier

Tv-serie, 2018
Frontier
In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson's Bay Company.
De tv-serie Frontier is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Frontier is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frontier op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Laine is een jonge vrouw die gezocht wordt door de politie. Ze komt terecht in een afgelegen motel genaamd 'Frontier'. Daar wordt haar, door eigenares Luanne, een job aangeboden die ze aanvaardt. Maar al snel komt ze erachter dat ze in een gevaarlijkere situatie is terechtgekomen.

Frontier op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Follows Declan Harp, a half-Irish/half Cree Native-Canadian outlaw who is campaigning to breach the Hudson's Bay Company's monopoly on the fur trade in Canada.

Acteurs in Frontier

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Frontier

Spartacus

Spartacus

(2013)

Bitten

Bitten

(2016)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Roman Empire

Roman Empire

(2019)

Fauda

Fauda

(2020)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Trapped

Trapped

(2018)

La Trêve

La Trêve

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.