Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Frontier

Tv-serie, 2018
Frontier
In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson's Bay Company.
De tv-serie Frontier is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Frontier is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Frontier op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Laine is een jonge vrouw die gezocht wordt door de politie. Ze komt terecht in een afgelegen motel genaamd 'Frontier'. Daar wordt haar, door eigenares Luanne, een job aangeboden die ze aanvaardt. Maar al snel komt ze erachter dat ze in een gevaarlijkere situatie is terechtgekomen.

Frontier op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Follows Declan Harp, a half-Irish/half Cree Native-Canadian outlaw who is campaigning to breach the Hudson's Bay Company's monopoly on the fur trade in Canada.

Acteurs in Frontier

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Frontier

Spartacus

Spartacus

(2013)

Bitten

Bitten

(2016)

Zoo

Zoo

(2017)

Tokyo Trial

Tokyo Trial

(2017)

Roman Empire

Roman Empire

(2019)

Fauda

Fauda

(2020)

Cannabis

Cannabis

(2016)

Trapped

Trapped

(2018)

La Trêve

La Trêve

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.