Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn

Documentaire, 2022, 95 minuten
Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn
Deze waargebeurde misdaaddocumentaire onderzoekt het bizarre verhaal van Carlos Ghosn, de succesvolle zakenmagnaat die uiteindelijk afgleed naar internationale beruchtheid.
De documentaire Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 95 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Japans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Kaapa
Wanneer de naam van een jonge vrouw op een lijst van voortvluchtigen verschijnt, komt haar man in het vizier van een hardvochtige gangster en een genadeloze oorlog.
The Pledge
Een rechercheur gaat bijna met pensioen als een jong meisje vermoord wordt. Hij belooft haar ouders koste wat het wil haar moordenaar te vinden.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.