Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fukrey

Film, 2013, 135 minuten, 14.304 beoordelingen
Fukrey
Dit Bollywood-tienerdrama vol muziek gaat over vier opgroeiende naïeve vrienden en hoe ze omgaan met de uitdagingen en onverwachte catastrofes die ze op hun pad vinden.
De film Fukrey is uitgebracht in 2013 en duurt 135 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Absurd, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fukrey op IMDB

Score: 7 van de 10

The paths of four dream-chasing college friends cross with an array of colourful characters, from a tough-talking Punjabi female don to a Jugaad Baaz college watchman. Mayhem ensues.

Acteurs in Fukrey

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Fukrey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.