Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Full House

Tv-serie, 1994, 507.501 beoordelingen
Full House
Drie zusjes, D.J., Stephanie en Michelle, groeien op met 3 wel erg atypische vaderfiguren: hun vader, een weduwnaar, zijn niet al te slimme beste vriend en hun hippe oom.
De tv-serie Full House is uitgebracht in 1994. Bob Saget, John Stamos, Candace Cameron Bure en de bruisende Olsen Twins schitteren in deze familiesitcom. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Feelgood, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Full House op IMDB

Score: 6 van de 10

After the sudden death of his wife, a young father enlists the help of his brother-in-law and his childhood friend to help him raise his three young children.

Acteurs in Full House

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Full House

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.