Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

FullMetal Alchemist

Fullmetal Alchemist
Film, 2017, 133 minuten
FullMetal Alchemist
Terwijl alchemist Edward Elric het lichaam van zijn broer Al probeert te herstellen, houden de militaire regering en mysterieuze monsters hem nauwlettend in de gaten.
De film FullMetal Alchemist is uitgebracht in 2017 en duurt 133 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Breinbrekend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

FullMetal Alchemist op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Toen Edward Elric (Ryôsuke Yamada) en zijn jongere broer Alphonse klein waren overleed hun moeder. De broers proberen hun moeder te doen herleven en een menselijke transmutatie uit te voeren die taboe is in alchemie. Hun poging mislukt echter en als gevolg daarvan verliest Edward een deel van zijn lichaam en Alphonse zijn hele lichaam. Edward offert een ander deel van zijn lichaam op om de ziel van Alphonse aan een pantser te bevestigen. Edward wordt alchemist en gaat op reis om de 'Steen der Wijzen' te vinden die de kracht heeft om terug te krijgen wat ze verloren hebben.

FullMetal Alchemist op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Hagane no renkinjutsushi is a movie starring Ryôsuke Yamada, Tsubasa Honda, and Dean Fujioka. Two alchemist brothers go on a quest for the Philosopher's Stone after an attempt to revive their dead mother goes horribly wrong.

Acteurs in FullMetal Alchemist

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals FullMetal Alchemist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beginning
In deze documentaire worden dappere waaghalzen gevolgd die door uitgeslepen ravijnen springen en in bergstromen en -meren duiken.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Fischer Freeskiing
Freeskiërs van over de hele wereld bedwingen de bergen en enorme kliffen, diepe poedersneeuw en perfect onderhouden funparken.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.