Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fullmetal Alchemist

Tv-serie, 2003, 1.404.936 beoordelingen
Fullmetal Alchemist
De broers Edward en Alphonse willen hun moeder weer tot leven wekken met behulp van alchemie, maar door een chemische reactie worden hun lichamen verwoest.
De tv-serie Fullmetal Alchemist is uitgebracht in 2003. De eerste anime op basis van Hiromu Arakawa's populaire manga stond twee jaar lang bovenaan de top 100 van TV Asahi. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Hilarisch, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fullmetal Alchemist op IMDB

Score: 9 van de 10

The Elric brothers' deciding to perform a forbidden human transmutation to bring their dead mother back, they end up losing their bodies. Now Edward must find the chemical privileges to restore their body back.

Acteurs in Fullmetal Alchemist

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Arabisch

Meer zoals Fullmetal Alchemist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
First Love
Jong, vrij en smoorverliefd. Als tieners lag de wereld aan hun voeten. Het volwassen leven lijkt een stuk somberder. Het is alsof er een cruciaal puzzelstukje ontbreekt.
The Unbroken Voice
Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muzikale drama gebaseerd op de jeugd van dit Colombiaanse icoon.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.