Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fun Mom Dinner

Film, 2017, 82 minuten
Fun Mom Dinner
Vier moeders met jonge kinderen die weinig gemeen hebben, willen er even een avondje tussenuit. Na een gezellig begin van de avond loopt de boel al snel uit de hand.
De film Fun Mom Dinner is uitgebracht in 2017 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fun Mom Dinner op Moviemeter

Score: 2,14 van de 5

Vier moeders, wiens enige gemeenschappelijke band bestaat uit hun kinderen die bij elkaar in de opvang zitten, besluiten om bijeen te komen voor een onschuldig etentje. Zoals het vaak gaat met zaken die enige coördinatie vereisen blijft het niet de hele avond gezellig. Al snel krijgt de avond een onverwachte wending en blijken de dames meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten.

Fun Mom Dinner op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Four moms whose only common ground is their kids' preschool class, decide to get together for a harmless "fun mom dinner."

Acteurs in Fun Mom Dinner

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Duits;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels;Turks

Meer zoals Fun Mom Dinner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.