Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Fun Mom Dinner

Film, 2017, 82 minuten
Fun Mom Dinner
Vier moeders met jonge kinderen die weinig gemeen hebben, willen er even een avondje tussenuit. Na een gezellig begin van de avond loopt de boel al snel uit de hand.
De film Fun Mom Dinner is uitgebracht in 2017 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Fun Mom Dinner op Moviemeter

Score: 2,14 van de 5

Vier moeders, wiens enige gemeenschappelijke band bestaat uit hun kinderen die bij elkaar in de opvang zitten, besluiten om bijeen te komen voor een onschuldig etentje. Zoals het vaak gaat met zaken die enige coördinatie vereisen blijft het niet de hele avond gezellig. Al snel krijgt de avond een onverwachte wending en blijken de dames meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten.

Fun Mom Dinner op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Four moms whose only common ground is their kids' preschool class, decide to get together for a harmless "fun mom dinner."

Acteurs in Fun Mom Dinner

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Duits;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels;Turks

Meer zoals Fun Mom Dinner

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.