Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

G.I. Joe: Retaliation

Film, 2013, 110 minuten, 2.246.703 beoordelingen
G.I. Joe: Retaliation
In dit dynamische vervolg op G.I. Joe: The Rise of Cobra wordt de elitaire antiterreureenheid door Zartan valselijk beschuldigd van verraad.
De film G.I. Joe: Retaliation is uitgebracht in 2013 en duurt 110 minuten. Deze actieknaller schoot direct naar de top en liet zijn concurrenten in rook achter. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

G.I. Joe: Retaliation op IMDB

Score: 6 van de 10

The G.I. Joes are not only fighting their mortal enemy Cobra; they are forced to contend with threats from within the government that jeopardize their very existence.

Trailer

Acteurs in G.I. Joe: Retaliation

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Indonesisch;Frans;Turks

Meer zoals G.I. Joe: Retaliation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.