Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

G.I. Joe: The Rise of Cobra

G.I. Joe: A Origem de Cobra
Film, 2009, 119 minuten, 4.128.264 beoordelingen
G.I. Joe: The Rise of Cobra
Hawk, Ripcord, Heavy Duty en de rest van een speciaal getraind team moeten een wapenhandelaar en zijn bende zien te stoppen.
De film G.I. Joe: The Rise of Cobra is uitgebracht in 2009 en duurt 119 minuten. Deze speelfilm, die gebaseerd is op de populaire animatieserie, opende op nummer 1 in de box office. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

G.I. Joe: The Rise of Cobra op IMDB

Score: 6 van de 10

An elite military unit comprised of special operatives known as G.I. Joe, operating out of The Pit, takes on an evil organization led by a notorious arms dealer.

Acteurs in G.I. Joe: The Rise of Cobra

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals G.I. Joe: The Rise of Cobra

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.