Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

Film, 2016, 87 minuten
Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry
Gabriel 'Fluffy' Iglesias, überfan van hawaïhemden, grapt erop los over racistische cadeaumanden, agenten die in een Prius rijden, en taco-foodtrucks voor vrouwen.
De film Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Gabriel Iglesias: I'm Sorry for What I Said When I Was Hungry is a TV special starring Gabriel Iglesias. Hawaiian - shirt enthusiast Gabriel

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Gabriel lglesias: I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.