Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gad Elmaleh Part en Live

Film, 2017, 57 minuten
Gad Elmaleh Part en Live
De Franse komiek Gad Elmaleh onthaalt het publiek in Montreal met verhalen over gênante vergissingen en rare gewoontes die hij in de VS aantrof sinds zijn verhuizing.
De film Gad Elmaleh Part en Live is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 57 minuten. In 2015 stormde Gad Elmaleh, de 'Franse Jerry Seinfeld', als een wervelwind de Amerikaanse wereld van comedy binnen. Geschikt voor alle leeftijden. Gad Elmaleh Part en Live is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gad Elmaleh Part en Live op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Gad Elmaleh: Part En Live is a TV special starring Gad Elmaleh. Netflix stand-up special that the well known comedian performed in Montreal in English

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Gad Elmaleh Part en Live

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.