Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gaga: Five Foot Two

Documentaire, 2017, 100 minuten
Gaga: Five Foot Two
Volg pop-provocateur Lady Gaga bij de release van een nieuw album, de voorbereiding op haar Super Bowl-optreden en haar strijd met lichamelijke en emotionele problemen.
De documentaire Gaga: Five Foot Two is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 100 minuten. Deze veelbekroonde singer-songwriter heeft zes Grammy's en won een Golden Globe voor haar rol in American Horror Story. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gaga: Five Foot Two op Moviemeter

Score: 3,03 van de 5

Deze documentaire toont de vrouw achter de artiest, de kostuums, de glitter en de glamour. Gaga: Five Foot Two geeft het publiek een kijkje achter de schermen, in de studio en 'unplugged' bij haar thuis en laat de échte Gaga zien, terwijl ze kampt met persoonlijke ups en downs tijdens een emotioneel stormachtig jaar. De documentaire laat een glimp zien van haar strijd met relaties en haar gezondheid, het vinden van troost bij haar inner circle en het overwinnen van onzekerheden. En brengt tevens de enorme kloof tussen haar leven als 'superstar' en als 'gewone' hedendaagse vrouw scherp in beeld.

Gaga: Five Foot Two op IMDB

Score: 7,2 van de 10

The documentary pulls back the curtain to introduce the woman behind the performer, the costumes, the glitz and the glamour. Off-stage, in the studio, unplugged and at home, audiences get an unguarded glimpse at Gaga through a series of personal highs and lows and the culmination of a year's emotional journey. From struggles with relationships to health issues, from finding solace in her inner circle to conquering her insecurities, Gaga: Five Foot Two navigates the divide between life as a superstar and life as an everyday woman.

Acteurs in Gaga: Five Foot Two

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Gaga: Five Foot Two

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.