Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Gantz:O

Film, 2016, 95 minuten
Gantz:O
Onlangs overleden mensen worden weer tot leven gewekt en moeten samen met behulp van hightechwapens een leger van monsters verslaan in Tokyo en Osaka.
De film Gantz:O is uitgebracht in 2016 en duurt 95 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Gantz:O op Moviemeter

Score: 3,36 van de 5

Ergens in Tokio bevindt zich een kamer. In deze kamer bevindt zich een zwarte bol. Zo nu en dan worden er personen, die eigenlijk hadden moeten sterven, naar deze kamer gebracht. De bol geeft hen speciale uitrusting en wapens met de opdracht om alle aliens op aarde te vermoorden. Deze missies zijn dodelijk en maar weinigen overleven de opdracht. De bol heeft alle touwtjes in handen en is zeker niet de aardigste. Zijn naam... Gantz.

Gantz:O op IMDB

Score: 7,2 van de 10

After being brutally murdered in a subway station, a teen boy awakens to find himself resurrected by a strange computer named Gantz, and forced to fight a large force of invading aliens in Osaka.

Acteurs in Gantz:O

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Gantz:O

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
Killer Book Club
Acht vrienden die dol zijn op horror, vechten voor hun leven wanneer een moordlustige clown die hun grimmige geheim lijkt te kennen, ze een voor een begint te vermoorden.