Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

GANTZ:O

Gantz:O
Film, 2016, 95 minuten
GANTZ:O
Onlangs overleden mensen worden weer tot leven gewekt en moeten samen met behulp van hightechwapens een leger van monsters verslaan in Tokyo en Osaka.
De film GANTZ:O is uitgebracht in 2016 en duurt 95 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

GANTZ:O op Moviemeter

Score: 3,36 van de 5

Ergens in Tokio bevindt zich een kamer. In deze kamer bevindt zich een zwarte bol. Zo nu en dan worden er personen, die eigenlijk hadden moeten sterven, naar deze kamer gebracht. De bol geeft hen speciale uitrusting en wapens met de opdracht om alle aliens op aarde te vermoorden. Deze missies zijn dodelijk en maar weinigen overleven de opdracht. De bol heeft alle touwtjes in handen en is zeker niet de aardigste. Zijn naam... Gantz.

GANTZ:O op IMDB

Score: 7,2 van de 10

After being brutally murdered in a subway station, a teen boy awakens to find himself resurrected by a strange computer named Gantz, and forced to fight a large force of invading aliens in Osaka.

Acteurs in GANTZ:O

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals GANTZ:O

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.